+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Покупки на апартаменти в Приморско за очарователна ваканция

апартаменти в приморскоЗащо да предпочетем покупките на апартаменти в Приморско?

Ако мечтаете за очарователни летни ваканции на море, при това  организирани самостоятелно, а не според  условията на  туроператорските фирми, покупките на апартаменти в Приморско са отлично решение. Живописно разположен под склоновете на Странджа планина, в залива Стамополу и Дяволския залив на Южното Черноморско крайбрежие, малкият курортен град Приморско отстои на 15 км северно от античния град Созоплол, на 50 на юг от областния град  Бургас и на 170 км от морската столица Варна, с които го свързва удобна пътно-транспортна инфрастриктура. Чистото и топло море, просторните плажове, покрити с екзотични пясъчни дюни и съхранената естествена природна среда, заслужено са донесли на Приморско високото европейско еко-отличие „Син флаг“. Туристите могат да разчитат също и на една от най-големите леглови бази в района с много добре развита и благоустроена градска инфраструра. Важно предимство на покупките на апартаменти в курортното градче са и относително по-изгодните цени на ваканционните апартаменти, спрямо цените в по-големите курорти по крайбрежието.
 

Кои са най-предпочитаните оферти за апартаменти в Приморско?

Урбанизираната курортна агломерация Приморско обхващаща и Международния младежки център, а също и всички съседни курортни образования, къмпинги и комплекси, е застроена с над 1000 по-големи и по-малки хотела,  апарт-хотели и затворени ваканционни комплекси, както и с приветливи жилищни сгради. Затова,  пазарът предлага разнообразни оферти за различни по размер вторични и нови апартаменти, подходящи за ваканционен отдих. Най-предпочитани са по-малките по квадратура апартаменти, разположени непосредствено до морския бряг, или в луксозните комплекси от затворен тип, осигуряващи всички необходими условия за перфектната почивка на едно място.

 

Предимства на покупката на нов апартамент в Приморско от строител

Покупката на нов апартамент в градчето директно от строител има доста изгодни предимства, които я правят предпочитана от клиентите. Освен, че спестява комисионната такса, сделката предоставя възможност за договаряне на разсрочено изплащане, довършване на издвания по БДС апартамент на преференциални цени и други промоционални екстри.
 

Цени апартаменти Приморско

Средната цена на апартаментите в курортния град е 650-850 евро/ кв.м и варира в зависимост от локацията, размера, качеството и панорамата. Значително по-скъпи са луксозните нови апартаменти на първа линия до брега. Детайлен преглед на най-актуалните и изгодни оферта за продажба на апартаменти в района на Приморско предлага: www.domaza.bg/апартаменти_в_приморско/
ТОП Имоти
Цена
25 000 €

Цена
от 64 212 €
Град: София

Свободни апартаменти: 9

Цена
от 10 000 €
до 229 000 €

Цена
от 73 816 €

Свободни апартаменти: 120

Цена
от 67 074 €
до 373 395 €

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 50 300 €
до 82 660 €
Подобни статии от този сайт