+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Висок интерес към офертите за апартаменти в Ахтопол

апартаменти в ахтополПродажбите на апартаменти в Ахтопол – активни

Има търсене на апартаменти в Ахтопол, коментират местни брокери. Те допълват, че прави впечатление повишеният интерес от страна на чуждестранни граждани. Сред тях преобладаващи са британците. За разлика от руснаците, те не искат имот на първа линия край морето. Интересуват се повече от вариантите в малки градчета или в села. Предпочитат къщи с големи дворове или просторни апартаменти.
 

Българите също търсят апартаменти в Ахтопол

Българските клиенти, интересуващи се от ваканционни имоти в никакъв случай не са малко, допълват от агенциите. Броят им пред последните години се увеличава. Това се свързва предимно със стабилната икономическа ситуация е нас, с повишените доходи и с изгодните условия по кредитиране, от които купувачите, особено млади семейства, успешно се възползват.
 

Доброто местоположение е привлекателно за покупка на апартамент в Ахтопол

Ахтопол е разположен на красив полуостров и предлага на своите посетители една наистина уникална обстановка за почивка. Старинния град впечатлява със своята история, архитектура, красивите си плажове и съчетанието на море с планина. Тук е устроено така, че всеки посетител може да намери спокойствието, от което се нуждае, или да си подсигури разнообразни маршрути и да разгледа интересните забележителности наоколо.
 

Предлаганите апартаменти Ахтопол

Новото строителство откликва на повишеното търсене. До голяма степен част от жилищните площи в новопостроените сгради лесно влизат в графата „лукс“. Това е в унисон с предпочитанията на купувачите. Затворените комплекси се радват на повече интерес, поради предимствата, на които може да се разчита. Средните цени на апартаментите съвсем скоро ще достигнат 700 евро/кв.м., такива са прогнозите на анализаторите. Двустайните и студиата са най-често предпочитаните ваканционни имоти, следват ги просторните апартаменти, отличаващи се с лукс, цените на им надвишават 100 000 евро. Варианти за сделка „на зелено“ има и това се харесва.
 
Търсете най-добрите оферти за продажба на апартаменти в Ахтопол на: www.domaza.bg/апартаменти_в_ахтопол/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 2

Цена
от 43 703 €
до 123 184 €

Свободни апартаменти: 12

Цена
от 74 800 €
до 170 600 €

Цена
от 51 120 €
Град: Балчик

Свободни апартаменти: 36

Цена
от 230 000 €
до 540 000 €
Град: Бургас

Свободни апартаменти: 71

Цена
от 45 958 €
до 197 178 €

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 145 000 €
до 195 000 €
Подобни статии от този сайт