+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Хотел за продажба Русе център – стратегическа локация

хотел за продажба русе центърХотел за продажба Русе център – фактори за активния клиентски интерес

Основен фактор за активния клиентски интерес към хотел за продажба Русе център е стратегическата локация, от една страна – на града, и от друга – на уникалната му централна част. Петият по големина български град Русе е разположен на брега на река Дунав, чрез която граничи с Република Румъния, а пътно-железопътният Дунав-мост между Русе и румънския град Гюргево е част от  Европейски транспортен коридор №7 за търговско и круизно речно плаване. Градът има важна роля в икономическото, транспортно-логистичното, културното и туристическо развитие на Северен Централен район и на страната. Централната градска част на Русе е ограничена в периметъра на улица «Пристанищна», булевард «Придунавски», улица «Независимост, булевардите «Съединение», «Цар Освободител», «Генерал Скобелев», улиците «Борисова» и «Сент Уан». Тук са съсредоточени емблематични за града исторически и архитектурни паметници, административни и бизнес сгради, красива паркова и пешеходна зони и изискани хотели. Предвид стратегическото местоположение и потенциал за развитие на Русе, особено в условията на членство на България в ЕС, интерес към продажбите на хотели в центъра на града има не само от български, но и от чуждестранни инвеститори.
 

Хотел за продажба Русе център – най-търсени оферти

Сред разнообразието от оферти за продажба на хотели в града, най-търсени са предложенията за продажби на хотелски обекти в центъра, предвид атрактивното им местоположение, като еднакво предпочитани са предложенията и в двата пазарни сегмента – вторичен и първичен. Повишен интерес има към продажбите на хотели в крайбрежната и пешеходната зони, около площадите «Свети Никола» и «Доктор Мустаков», Паметника на Свободата.
 

Хотел за продажба Русе център – ново строителство

Както в повечето големи български градове, възможностите за ново строителство в центъра на Русе са ограничени, поради недостиг на свободни парцели. Затова, офертите за продажби на новоизграждани хотели с модерна архитектура и луксозно качество в тази част на града, са най-атрактивни, още на зелено. Продажбата им директно от строителния инвеститор дава възможност за договаряне на цена,  условия за разсрочено изплащане и изгодно кредитиране.
 

Хотел за продажба Русе център – цена

Предлаганите за продажба хотели в центъра на Русе са във високия ценови диапазон – средно 1300-1600 евро/кв.м, който варира също според вида, годината и качеството на строителството, разгънатата застроена площ и други критерии, свързани с успешното бизнес развитие на конкретния обект. Атрактивни оферти за продажби на хотели в центъра на дунавския град, предлага: www.domaza.bg/хотел_за_продажба_русе_център/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 145 000 €
до 195 000 €

Цена
от 73 695 €

Свободни апартаменти: 12

Цена
от 74 800 €
до 170 600 €

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 51 354 €
до 55 629 €

Свободни апартаменти: 47

Цена
от 49 500 €
до 170 000 €

Цена
от 73 451 €
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт