+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Златни правила при покупка на тристаен апартамент Гео Милев

Тристаен апартамент Гео МилевПокупка на тристаен апартамент Гео Милев

 
Купуването на апартамент е сериозен процес, който изисква специално внимание. При придобиване на жилище е по-добре да се обърнете към професионалистите на пазара на недвижими имоти, но ако решите да действате самостоятелно, трябва да проверите изцяло сделката, като започнете с основните документи. Ако например търсите тристаен апартамент Гео Милев от строител, то трябва преди всичко да проучите цялата информация за строителната фирма. От колко време работи на пазара, наред ли са документите за строителство, изгражда ли обектите си качествено и в срок и т.н. Що се отнася до вторичните имоти, то купувачът трябва да обърне внимание на това как точно апартаментът е придобит от собственика и кой е бил регистриран преди него. За целта трябва да проверите договора за продажба и нотариалния акт.
 

Огледи на тристаен апартамент Гео Милев

 
Преговарянето по цената е уместно и на пазара на недвижими имоти. Може да спестите от исканата цена, ако, например, апартаментът се намира в не особено престижен район. Все пак, за Гео Милев този фактор не важи и няма как да предявите точно това като претенция. Евентуално, ако жилището се намира на първи или последен етаж, ако състоянието му е за тотален ремонт, то тогава може да се опитате да преговаряте за сваляне от цената. Обикновените купувачи нямат необходимите умения да водят подобни преговори. За целта си намерете много опитен брокер, който да ви съдейства.
 

Избор на тристайни апартаменти Гео Милев

 
Притежавайки апартамент в София на централно място, няма да ви бъде скучно, няма да се чудите къде да се разходите, какви интересни места и събития да посетите през уикенда и т.н. Но това удоволствие и комфорт струват много повече пари, отколкото ако притежавате жилище в някой от кварталите в столицата. Трябва да начертаете приоритетите, които са важни за вас. Дали искате да сте в топ-центъра и близо до всички удобства, но да платите по-висока цена или предпочитате по-евтино жилище, което се намира на отдалечено място от центъра. Едни обичат шума и активния живот и не ги притеснява оживеният център на голям град, други търсят спокойни, тихи и уютни кварталчета.
 

Цени на тристайни апартаменти Гео Милев

 
Цените на тристайните апартаменти в квартал Гео Милев започват от 1000 евро на квадратен метър. Това са предимно обекти в новостроящи се сгради. Напълно готовите и обзаведени жилища се предлагат на по-високи цени, които стартират от 1200 евро на квадратен метър. Поради своето стратегическо местоположение, район Гео Милев е предпочитан както за покупка на жилищен имот, така и за живеене под наем. Наемните цени в квартала започват от 300 евро за обзаведени апартаменти и достигат до 1000 евро на месец за луксозни имоти, меблировани и оборудвани с висок клас мебели и техника. Търсите тристаен апартамент Гео Милев за покупка или под наем? Разгледайте актуалните обяви в портала за имоти www.domaza.bg/тристаен_апартамент_гео_милев/
 
ТОП Имоти

Цена
от 105 440 €
до 115 938 €

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 28 332 €
до 175 504 €

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 64 688 €
до 159 880 €

Свободни апартаменти: 17

Цена
от 79 000 €
до 136 160 €

Свободни апартаменти: 29

Цена
от 28 926 €
до 82 450 €
Подобни статии от този сайт