+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Покупка на студио Свети Влас – едно практично решение

студио свети власЗащо да огледате офертите за студио Свети Влас

Дали сте планирали покупка на ваканционен имот с цел лично ползване или за да получавате доход от него – няма значение. Важно е къде ще бъде разположен и каква ще е квадратурата му. Ако не желаете да влагате много средства и сте се насочили към маломерен имот, непременно обмислете варианта за покупка на студио Свети Влас. 

При покупка на студио Свети Влас локацията е привлекателна

На десетина километра от Несебър и на 35 км от Бургас – това е от значение да се спомене, когато говорим за местоположението на Свети Влас, защото означава добри транспортни комуникации и поддържани пътища. Няма да пропуснем и непосредствената близост до атрактивния Слънчев Бряг, вилно селище Елените. Това означава различни възможности за почивка – богат нощен живот или възможност за уединение сред прекрасната зеленина и красивия плаж на вилното селище. А що се отнася до почивката в Свети Влас – никой не остава разочарован. Плажовете са отлични, а превъзходната комбинация на планина с море правят обстановката наистина уникална. Рибарска част, яхтено пристанище, широка плажна ивица и чиста вода, не случайно мястото е известно като част от българската Ривиера.

Защо студио в Свети Влас

Огромно предимство на този тип имоти е прекрасното съчетание между простор и светлина. В студиата липсват прегради, което значи повече пространство и възможност с подходящо съчетание на цветове и материи да се даде неповторимото усещане за свобода. Тук лесно се организират партита, лесно се поддържа, вътрешно разпределение ги прави много удобни и предпочитани, когато става дума за покупка на имот, който не е основно жилище. 

Колко струва студио Свети Влас

Цените на студиата са като тези на едностайните, продават се за средно 650 евро/кв.м. Можете да ги намерите в завършени вече сгради, но и в строящи се в момента кооперации. Търсени са, затова са едни от първите площи, които се разпродават „на зелено”. 

Когато оглеждате офертите за ваканционен имот близо до Бургас, не пропускайте разнообразието, което събрахме за вас на: www.domaza.bg/студио_свети_влас/
ТОП Имоти
Град: София

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 62 000 €
до 152 000 €

Цена
от 51 120 €

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 26 710 €
до 52 795 €

Свободни апартаменти: 6

Цена
от 125 152 €
до 159 432 €

Цена
от 105 440 €
до 115 938 €
Град: Равда

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 46 134 €
до 180 102 €
Подобни статии от този сайт