+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Търсене на офис за продажба в Стара Загора

офис за продажба в стара загораИзгодни предложения за офис за продажба в Стара Загора

Стара Загора е сред добре развиващите се в икономическо отношение центрове в страната. През последните години градът се утвърди както като средище на леката промишленост в Южна България, така и като важен университетски център. Това определя динамиката на пазара за недвижими имоти, като всеки ден излизат многото изгодни предложения. Част от офертите са за офис за продажба в Стара Загора.
 

Избор на офис за продажба в Стара Загора

Изборът на офис е важен момент във всеки бизнес. Особено, когато предприемачът или специалистът е решил да инвестира в собствен имот, той трябва да прецени много различни фактори. Сред основните характеристики на офисите, които определят и тяхната пазарна цена, е местоположението, както и общото им състояние. Много е важно дали са в оживен търговски район, или са в покрайнините на града. Дали ще се спре на едно или друго предложение зависи от конкретните намерения на кандидат-купувача.
 

Как да се спрем на офис в Стара Загора за продажба

В момента на пазара за недвижими имоти в Стара Загора има много разнообразни предложения за продажба на офиси. Цените варират според местоположението на предлаганите имоти, като в идеалния център те са близки до цените в най-големите градове на България. Сред предложенията има такива от агенции и директно от собственик. Част от помещенията са с пълно обзавеждане, а други са за основен ремонт. Има офиси за продажба в новопостроени сгради, на партерните етажи или на първи и втори етаж.
 

Кой търси офис в Стара Загора за продажба

Към покупка на офис се ориентират обикновено предприемачи и специалисти с утвърдена дейност.  Някои от тях са били под наем до този момент или разширяват дейността си и искат да се сдобият с допълнителен имот. Това е сериозна инвестиция, която изисква предварително обмисляне на всички детайли и проверка на документацията. Сред офертите присъстват такива за офиси със статути за лекарски кабинети, както и за всякакъв вид бизнес дейност като счетоводна, юридическа и други. Част от предложенията са за имоти с осигурена охрана на сградата. Някои от офисите са със свободен достъп, а други с контролиран. Повечето предложения са с уточнение за наличие на достатъчно паркоместа пред сградата. При търсене на офис за покупка има възможност да се разглеждат предложения с посредничеството на брокер или да се търси пряк контакт със собственик или строител.

Намерете изгодни оферти за офис за продажба в Стара Загора на: http://www.domaza.bg/офис_за_продажба_в_стара_загора/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 43 990 €
до 45 410 €

Свободни апартаменти: 6

Цена
от 125 152 €
до 159 432 €
Град: Балчик

Свободни апартаменти: 36

Цена
от 230 000 €
до 540 000 €

Цена
от 42 856 €

Свободни апартаменти: 15

Цена
от 46 520 €
до 213 367 €
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт