+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Силен пазар на офиси под наем в София Център

офиси под наем в софия центърНедостиг в предлагането на офиси под наем в София Център

Засилено се търсят качествени офиси под наем в София Център. На този фон не са учудващи нивата, на които се отдават площите. Силния пазар и растящите наеми провокират строителните предприемачи, но възможностите за още застрояване са ограничени. Освен това площите се разпродават веднага със стартиране на обекта и малко от тях достигат до сегмента на наемите. В болшинството от случаите се изкупуват от фирми, за нуждите им.
 

Къде се търсят повече офиси под наем в София Център

Атрактивни са вариантите за наемане на офис в района на НДК, по бул. „Витоша” и пресечките му, както и в зоната около ЦУМ и площад „Света Неделя”, Орлов мост и улиците в близост. Помещения от около 100 квадрата по Витошка се отдават за около 1 000 евро на месец. Проблемът на наемателите е, че е изключително трудно да наемат площи в бизнес сграда. Преобладават вариантите в кооперации, в преустроени апартаменти, но те не винаги отговарят на нуждите на фирмите, особено на тези, които са с многоброен персонал.
 

Къде се предлагат повече офиси под наем в София Център

Повече варианти има в северните райони на централната градска част. Транспортната обезпеченост там е също много добра, но това, че се намират в страни от Идеален Център ги прави малко по-евтини. Има добри предлагания в района на Майчин Дом - по ул. „Братя Миладинови” и „Клокотница”  и около парк „Св. Никола” по улиците „Опълченска”, „Цар Симеон” и „Пиротска”.
 

Цените за офис под наем в София Център

Статистически, средният наем за офис в Центъра е 8,50 евро/кв.м. Разбира се, тя е доста условна, зависи от много фактори. Има офиси, категоризирани като лукс, те се отдават за средно 9,20 евро/кв.м. Цената се покачва с поне 4-5% ако помещението се предлага със обзавеждане, СОТ, климатик, окабеляване, или видео наблюдение.
 
Разгледайте офертите за  от офиси в София, техните локации, наемни нива и екстри на: www.domaza.bg/офиси_под_наем_в_софия_център/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 26 710 €
до 52 795 €

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 62 000 €
до 152 000 €

Свободни апартаменти: 13

Цена
от 44 046 €
до 71 275 €
Цена
36 000 €

Цена
от 50 764 €
Подобни статии от този сайт