+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Активно ново строителство в Свети Влас привлича потенциални купувачи

Ново строителство Свети ВласЖилищни имоти ново строителство в Свети влас

 
Свети Влас е сравнително млад курорт, но вече е спечелил славата на престижна и предпочитана дестинация за почивка по българското Черноморие. Градът започна активно да се застроява след 2000-та година, когато се започна масовото застрояване на черноморските курорти предвид големия наплив от желаещи да си купят апартаменти, къщи или вили край морето. Пазарът на ново строителство в Свети Влас предлага в момента голямо разнообразие от видове жилищни имоти: апартаменти, ателиета, мезонети, пентхауси, къщи, вили и др. Днес този курортен град представлява комбинация от модерни затворени комплекси с удобства, самостоятелни жилищни сгради, както и къщи, вили и хотели, разположени започвайки от първа линия на морския бряг и достигайки чак до склоновете на Стара планина.
 

Защо да изберем ново строителство Свети Влас?

 
Свети Влас е на практика единственото място в региона, съчетаващо море и планина. Ако искате да закупите имот в Свети Влас, то тук  ви чакат много интересни възможности: продажба на апартаменти, частни вили, хотели и други видове жилища. Свети Влас е разположен в живописно място, с невероятен изглед към курорта Слънчев бряг и  Стария град Несебър. От малко селце до престижен курорт – Свети Влас за последните няколко години претърпя изключително голямо развитие и стана по право привлекателно място за почивка, релаксация и инвестиция в недвижими имоти.
 

Апартаменти ново строителство Свети Влас

 
Свети Влас е добро място за тиха, спокойна и сравнително достъпна почивка. Недвижимите имоти на Свети Влас ще оставят най-приятни впечатления и ще ви позволят да се насладите на уюта и спокойствието в прекрасните апартаменти с изглед към морето. Пазарът на имоти в Свети Влас ново строителство радва потенциалните купувачи с разнообразие от видове апартаменти: едностайни студия, двустайни и тристайни апартаменти, разкошни мезонети и пентхауси. За феновете на уюта и простора се предлагат самостоятелни къщи и вили на няколко етажа, с великолепни морски гледки.
 

Недвижими имоти ново строителство Свети Влас

 
Цените на недвижими имоти в Свети Влас в сравнение със сходни оферти на европейски курорти са значително по-евтини. Въпреки това, качеството на строителство на някои комплекси по нищо не отстъпва на европейските стандарти. Ставайки собственик на имот в Свети Влас, вие получавате от една страна възможност за пълноценна почивка край морския бряг, а от друга страна като бонус получавате свеж и чист въздух от горите, разположени по склоновете на Стара планина, спускащи се плътно към града. Наличието на ултрамодерно яхтено пристанище, разнообразни възможности за отдих и развлечения, доброто местоположение на Свети Влас спрямо летище Бургас и курорта Слънчев бряг го превърнаха в престижно и култуво място за отдих и покупка на имоти. Намерете актуални предложения за имоти ново строителство в Свети Влас в портала за имоти www.domaza.bg/ново_строителство_в_свети_влас/
 
ТОП Имоти

Цена
от 28 341 €

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 83 304 €
до 305 537 €
Град: София

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 62 000 €
до 152 000 €
Цена
36 000 €

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 26 710 €
до 52 795 €
Град: Бургас

Свободни апартаменти: 71

Цена
от 45 958 €
до 197 178 €
Подобни статии от този сайт