+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Активното ново строителство Витоша привлича купувачите

Ново строителство ВитошаРазнообразие сред имотите ново строителство Витоша

В средата на изминалата година активното ново строителство Витоша отведе квартала на челни позиции сред останалите столични райони по брой стартирани нови обекти. Статистиката отчете проекти на етап строеж, както и такива, които тогава бяха все още инвестиционно намерение, но до днес, по-голямата част от тях вече са факт. Наличието на много свободни пространства, привлича инвеститорите, а добрата жизнена среда – купувачите. Пазарът е динамичен, най-много се търсят жилищни имоти. По-малък е интересът към бизнес имотите, като търговските площи сред тях привличат повече вниманието.
 

С какво предлаганото ново строителство Витоша е атрактивно

Разбира се, с качеството си. Предприемачите следят стриктно нагласите на купувачите и техните очаквания и се стремят да откликнат с модерна архитектура и функционалност на вътрешните пространства.  Същото време разположението на квартала и неговите природни дадености играят огромна роля. До преди години тук е било вилна зона и това естествено, оставя отпечатък върху цялостната инфраструктура. Голяма част от архитектурния фонд са къщи с дворове. Днес новото строителство се стреми да запази това очарование, изграждат се предимно къщи и ниски, до 4-5 етажни кооперации. Новите стандарти на обитаване се задоволяват с луксозни затворени комплекси.
 

Жилищата в предлаганото ново строителство квартал Витоша

В жилищните сгради преобладават апартаментите, които са с по-просторна квадратура. Търсят се предимно тристайни и по-големи жилища, след тях веднага се нареждат двустайните. Интересът към едностайните е слаб. Тук няма да намерите ЕПК или панел. Но ще намерите качествени блокове, разположени сред зеленина, простор и чист въздух.
 

Покупка на незавършено ново строителство Витоша София

Покупките „на зелено“ в никакъв случай не са изключение, дори напротив, те са често срещани. Що се отнася до изборът, който е в момента – то надали купувачите могат да се оплачат. Вариантите изобщо не са малко, като сред тях отново преобладават по-просторните квадратури. Има и добри оферирания в сегмента на лукса.
 
Доверете се на разнообразието сред офертите за продажба на апартаменти в София на: www.domaza.bg/ново_строителство_витоша/
 
ТОП Имоти

Цена
от 51 120 €

Свободни апартаменти: 15

Цена
от 46 520 €
до 213 367 €

Свободни апартаменти: 17

Цена
от 79 000 €
до 136 160 €

Цена
от 48 872 €

Свободни апартаменти: 26

Цена
от 34 470 €
до 82 451 €

Свободни апартаменти: 2

Цена
от 43 703 €
до 123 184 €
Подобни статии от този сайт