+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Комплекс София продажба почти във всички столични райони

комплекс софия продажбаКомплекс София продажба - траен интерес

През последните години на столичния пазар за недвижими имоти се отчита траен интерес към комплекс София продажба. Интересът на инвеститори и купувачи към строителството на жилищни комплекси от затворен тип е нов за столицата и за страната – едва от десетина години, но бързо и последователно нараства. Сравнително нова - от около 20 години, е тенденцията за утвърждаване на затворените комплекси като удобно място за живеене и в другите европейски страни. На територията на София затворени жилищни комплекси - изградени или в процес на строеж, има в повечето градски райони. Новите комплекси придават модерен облик на столицата и създават съвременни удобства за живеене.
 

Комплекси София продажба - предимства

Освен с най-съвременните луксозни удобства за живеене, имотите в комплексите от затворен тип са привлекателна инвестиция и с други важни предимства. Комплексите са частна собственост и достъпът до тях е контролиран, което ги прави много по-сигурни от стандартните отворени жилищни квартали от гледна точка опазване на собствеността. По-голяма е сигурността и по отношение движението на автомобили, заради  ограничената им скорост в затворения комплекс, което гарантирано го прави по-тихо и по-безопасно място за детски игри, каране на велосипеди или пък разходка на домашните любимци. За удобството на живущите в по-големите комплекси са предвидени магазини, ателиета за услуги, центрове за релакс и разбира се, отлични паркови зони за отдих. Предвидената пълна техническа поддръжка на сградите и екстериорните пространства гарантира безупречен вид на комплекса.

 

Комплекси София продажби от строител

Готовите жилища в столичните затворени комплекси – апартаменти или еднофамилни къщи, се издават по БДС, т.е., на шпакловка и замазка, като е предвидена опция за окончателното им завършване и обзавеждане от строителя, по индивидуален интериорен проект и на преференциална за клиентите цена.  Продажбата директно от  строител е по-изгодна не само поради липсата на комисионна такса, а и предвид възможността за договаряне на отстъпки от цените на многостайните апартаменти, разсрочено плащане, изгодно кредитиране и други преференции. Атрактивни промоционални оферти се предлагат и от лицензирани имотни агенции.

 

Комплекси София продажби – цени

В зависимост от локацията им в столичния град, както и от размера, етажността, изложението и други критерии, цените на имотите в комплекси се движат в широк диапазон от 600 до над 1300 евро на квадратен метър за супер луксозните жилища. Много промоционални оферти за продажби в комплекси в София открийте на: www.domaza.bg/комплекс_софия_продажба/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 50 300 €
до 82 660 €
Цена
25 000 €

Свободни апартаменти: 2

Цена
от 43 703 €
до 123 184 €

Цена
от 28 341 €
Град: София

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 62 000 €
до 152 000 €

Цена
от 54 882 €
Подобни статии от този сайт