+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Комплекс Връбница – удобни жилища в спокоен столичен квартал

комплекс връбницаВсе по-атрактивни продажби на удобни жилища в комплекс Връбница

Разположен в северната част на София на около 8 км от центъра, тихият и спокоен квартал „Връбница“ през последните няколко години е обект на засилен инвеститорски интерес, поради наличието на повече свободни парцели за строителство на нови жилищни сгради - самостоятелни или в комплекси. Столичният имотен пазар предлага все по-атрактивни предложения за продажби на модерни и удобни апартаменти в комплекс Връбница. Разнообразните по квадратура и функционално вътрешно разпределение апартаменти, са в нови комплекси от сгради със стилна архитектурна визия и перфектно оформени прилежащи пространства. Нови жилищни комплекси активно се изграждат и в двете част на квартала – „Връбница 1“ и „Връбница 2“, които имат отлична инженерна и комунална инфраструктура, училища, детски градини, читалище, медицински центрове, магазини, ресторанти и просторна зона за отдих – Северния столичен парк.
 

Апартаменти в комплекс Връбница от строител

Покупките на апартаменти в новоизграждащите се в квартала жилищни комплекси директно от строител имат редица предимства, освен спестената комисионна такса. Купувачите могат да договорят по-ниска цена на издаваното по БДС жилище и преференциална цена за неговото окончателно довършване, гъвкава форма на изплащане, нисколихвено кредитиране и други изгодни условия. Жилищата са построени с висококачествени строителни материали и техники и предлагат модерни удобства за обитаване – контролиран достъп до сградите, осигурени паркоместа и още много луксозни екстри.

 

Жилищен комплекс Връбница - предпочитани локации

С цел да създадат оптимални удобства за обитаване, строителните инвеститори избират добре благоустроени локации в квартала - близо до автобусните спирки и метростанция „Бели Дунав“, както и до основната пътна артерия на квартала - булевард „Ломско шосе". Това са и най-предпочитаните от купувачите  локации, макар че много от тях се насочват към комплекси в близост до Северния парк, като например ексклузивния комплекс „Sofia North Park“, заради възможността за разходка и спорт сред красива природа и чист въздух.   
 

Цени комплекси Връбница София

Цените на предлаганите за продажба жилища в нови комплекси в квартал „Връбница“ варират от 650 до над 1000 евро на квадратен метър, в зависимост от локацията, етажността, изложението и етапа на изграденост на комплекса. Изгодни оферти за апартаменти в нови жилищни комплекси на територията на квартала ви предлага: www.domaza.bg/комплекс_връбница/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 27

Цена
от 34 470 €
до 82 451 €

Свободни апартаменти: 15

Цена
от 46 520 €
до 213 367 €

Цена
от 73 695 €
Цена
36 000 €

Свободни апартаменти: 3

Цена
от 44 231 €
до 69 741 €
Подобни статии от този сайт