+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Луксозни имоти с красива морска панорама в комплекси Бяла

комплекси бялаРастящ интерес към продажби на луксозни имоти в комплекси Бяла

Растящият интерес към продажбите на имоти в комплекси Бяла, се дължи от една страна на модерните удобства, които този вид строителство предоставя, и от друга – на безспорните предимства на красивия курортен град, разположен на самия бряг на Черно море, уникално съчетаващ мек климат, красива природа, чист въздух, добро благоустрояване и удобни комуникации с морската столица Варна, която е само на 50 км на север. Луксозните имоти в комплексите от затворен тип в Бяла са предпочитани заради високото им строително качество, безупречно оформените и поддържани екстериорни пространства, прекрасната морска панорама и спокойната атмосфера за почивка или постоянно живеене.

           

Разнообразни оферти за продажби на имоти в комплекси Бяла

През последните години свободните строителни терени в Бяла активно се застрояват със затворени комплекси с модерни еднофамилни къщи или апартаменти. Различните проекти и размери на отделните жилища предопределят голямото разнообразие от оферти за покупко-продажба на имоти в комплексите. Имотите са предпочитани не само за ваканционен отдих, но и за целогодишно ползване, тъй като за удобството на живущите в комплексите са предвидени магазини, ателиета за услуги, центрове за релакс, пълна техническа поддръжка на сградите и зелените пространства. Осигурените контрол на достъпа и денонощно видеонаблюдение правят продажбите на имоти в затворените комплекси особено предпочитани от семейства с малки деца, с оглед по-спокойното им отглеждане.

 

Покупка на имот в комплекс Бяла директно от строител

Не по-малко е и разнообразието от оферти за продажба на различни по квадратура еднофамилни къщи или апартаменти в новостроящи се затворени комплекси директно от строителя. Прякото договаряне е предпочитано заради липсата на комисионна такса, възможността за разсрочено плащане, нисколихвено кредитиране, изгодно довършване от строителя на жилището, което, съгласно БДС, се издава на шпакловка и замазка, и други преференциални условия.

 

Цени имоти комплекс Бяла

Средната цена на имотите в затворени комплекси в морското градче са 1000-1200 евро на квадратен метър площ. Определящи критерии за цената са степента на лукса, етажността, изложението, като е важно да се отбележи, че очарователната гледка към морето е осигурена от всеки имот. Актуални и изгодни оферти за продажби на имоти в комплекси от затворен тип в Бяла ще откриете на: www.domaza.bg/комплекси_бяла/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 50 300 €
до 100 930 €
Град: Балчик

Свободни апартаменти: 36

Цена
от 230 000 €
до 540 000 €

Цена
от 73 695 €

Свободни апартаменти: 11

Цена
от 48 639 €
до 52 046 €
Град: Равда

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 46 134 €
до 180 102 €

Цена
от 51 120 €
Подобни статии от този сайт