+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Имотите в жилищен комплекс Малинова долина – все по-атрактивни

жилищен комплекс малинова долинаС какво привличат покупките на имоти в жилищен комплекс Малинова долина?

Атрактивността на имотите в жилищен комплекс Малинова долина се дължи от една страна на спокойната и същевременно комуникативна локация на квартала, и от друга – на модерната, удобна и много по-сигурна среда, предоставяна от затворените комплекси, в сравнение с отворените. Предпочитанията към покупка на имот в затворен жилищен комплекс са трайна тенденция, а броят на купувачите-млади семейства с деца, за които контролираният достъп до сградата е особено важен фактор при избора на жилище, непрекъснато се увеличава. От значение за атрактивността на жилищните комплекси в квартала е също прекрасната гледка към близката планина. Квартал „Малинова долина” е разположен на около 6 км южно от центъра на София, под склоновете на Витоша. Обхваща територия в периметъра на Околовръстния път, булевард „Симеоновско шосе“, улица „Проф. д-р Иван Странски“ и естествен парк. Кварталът има удобна пътно-транспортна връзка с центъра и останалите столични райони, а благоустройствената и комуналната инфраструктури продължават да се доизграждат, едновременно с интензивното строителство на луксозни жилищни комплекси.
 

Избор на оферти за продажба на имоти в жилищен комплекс Малинова долина

Сред затворените комплекси в квартала преобладават жилищните сгради, но в южната му част се изграждат и комплекси с бутикови къщи. Новите комплекси впечатляват с авангардна архитектурна визия, луксозни интериорни и екстериорни пространства и отлични удобства за обитаване, включващи зони за релакс и спорт, магазини, ресторанти, подземни и наземни паркоместа, контролиран достъп и денонощно видеонаблюдение, цялостна техническа поддръжка. При избора на имот доминират предпочитанията към оферти за продажби на дву- и тристайни апартаменти в комплекси с пряк и бърз достъп до основните булеварди, включително, до главния квартален булевард „Св. Климент Охридски“.
 

Продажби на имоти в жилищни комплекси Малинова долина от строител

Продажбите в жилищните комплекси на квартала директно от строител са предпочитани на най-ранен строителен етап, предвид по-големия избор на свободни имоти, възможността за договаряне на поетапно изплащане, изгодни довършителни дейности по индивидуални интериорни проекти и други преференции. От значение е и по-изгодната цена на имотите на зелено, спрямо пазарната цена след въвеждане на жилищните комплекси в експлоатация.
 

Цени на имотите в жилищен комплекс в Малинова долина

Имотите в затворените комплекси в квартал „Малинова долина“ са на средна цена 1000-1200 евро/кв.м, в зависимост от вида, размера, качеството, локацията. Най-актуалните оферти за продажби на имоти в новите жилищни комплекси на квартала предлага: www.domaza.bg/жилищен_комплекс_малинова_долина/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 50 300 €
до 100 930 €
Град: Равда

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 46 134 €
до 180 102 €

Свободни апартаменти: 26

Цена
от 34 470 €
до 82 451 €
Град: Балчик

Свободни апартаменти: 36

Цена
от 230 000 €
до 540 000 €

Цена
от 28 341 €
Подобни статии от този сайт