+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Покупка на апартамент Зоопарк - лесно или трудно

апартамент зоопаркАко се оглеждате за апартамент Зоопарк, правите добър избор

Ако сте решили да огледате подробно офертите за имоти и сте се насочили към избора на апартамент Зоопарк, е добро решение. Районът е атрактивен, развива се с бързи темпове и предоставя среда за живот, която в много отношения други квартали не могат да предложат.
 

С какво ще се отличава вашият апартамент Зоопарк

Преди всичко, защото ще се намира в новопостроена сграда и най-вероятно ще се причислява в сегмента на лукса. В тази зона се строи от скоро, а терените, върху които се случва това, са скъпи. Строителните предприемачи, решаващи да се възползват от тях, са с богат опит в проектирането и строителството и с доказано качество на изпълнение. Вероятно е да се насочите към жилище в затворен комплекс, което е едно добро решение в предвид факта, че така ще си подсигурите допълнителните удобства, предоставяни от комплексите. Факт е, че сделката ще се оскъпи, но си заслужава.
 

Локацията при покупката на апартаменти Зоопарк

Друго огромно предимство когато заживеете до Зоопарка ще е, че ще можете да разчитате на отлична комуникация. Удобната локация се свързва с близостта до големи булеварди, както и на богато представен градски транспорт.
 

Скъпо ли ще ви струва апартамент Зоопарк

След всичко изредено до тук надали очаквате цена под 1 000 евро/кв.м. Но всъщност, има варианти за постигане на по-ниски стойности, дори в порядъка на 850 евро/кв.м. Начина е да огледате проектите, изграждани в момента и да се свържете с инвеститора. Не ще ви предложат жилище, което отговаря на изискванията ви и ще го преустроят когато е необходимо, още по време на изграждането му така, както на вас ще ви хареса. А ако имате бюджетни ограничение и предвиждате използването на заем, ще ви насочат към банки, с които си партнират.
 
 
Планирате покупка на апартамент в София Зоопарк? Изберете сред разнообразието от оферти на: www.domaza.bg/sohome_residential_park/
ТОП Имоти

Цена
от 54 882 €

Цена
от 64 430 €

Свободни апартаменти: 11

Цена
от 48 639 €
до 52 046 €

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 51 354 €
до 55 629 €

Цена
от 64 212 €
Подобни статии от този сайт