+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Висок интерес към обявите за апартаменти Шумен Добруджански

апартаменти шумен добруджанскиПредлаганите апартаменти Шумен Добруджански привличат купувачите

През 2010 г. кв. Добруджански е обявен за най-чист квартал на града. Шуменци биха ви споделили и, че от тук минава най-редовната автобусна линия. Има си и празник, който всяка година се отбелязва с празнична програма. Всичко това прави кварталът прекрасно място за живеене, но всъщност, има и още причини пазарът на апартаменти Шумен Добруджански да е активен.
 

Какво прави офертите за апартаменти Шумен Добруджански атрактивни

Удобствата, спокойствието и лесният достъп до центъра са основните фактори, правещи впечатление и привличат повече купувачи. Тук се търсят не само жилища за живеене, но и такива, които да се използват като добър инвестиционен инструмент. Именно по тази причина повече интерес предизвикват офертите за едностайни и двустайни апартаменти - по-малките квадратури по-лесно се отдават под наем.
 

Цени на апартаменти в Шумен Добруджански

Двустайните се продават за средно 550 евро/кв.м., като тази цена е стабилна в последните дванадесет месеца. Повишение има при тристайните, за година те са поскъпнали с близо 20%, което е показателно за растящото внимание към тях. Едностайните са с достатъчно добро разнообразие, а сред големите квадратури преобладават четиристайните. Мезонетите са малко.
 

Новопостроен апартамент Шумен Добруджански

Новото строителство е харесвано и предпочитано. Варианти за сделка „на зелено” тук има, но повечето от непродадените все още площи в сгради, които в момента се строят, са за двустайни апартаменти. Няма притеснение относно качеството на имотите или сроковете, в които е предвидено въвеждането им в експлоатация. Строителните фирми в града са добре познати, утвърдени, купувачите лесно им се доверяват. Новите сгради са с модерна архитектура, функционални вътрешни пространства и висока степен на енергийна ефективност.
 
Най-добрите оферти от частни лица, агенции и строителни компании ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_шумен_добруджански/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 45 408 €
до 175 504 €
Град: Варна
Цена
109 990 €

Цена
от 28 400 €
до 99 260 €

Свободни апартаменти: 119

Цена
от 67 074 €
до 373 395 €

Цена
от 73 451 €

Свободни апартаменти: 12

Цена
от 74 800 €
до 170 600 €
Подобни статии от този сайт