+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Предложенията за апартаменти в София Г.М. Димитров не са достатъчно
апартаменти в София Г.М. Димитров

Оферираните апартаменти в София Г.М. Димитров бързо намират своя собственик

Метростанция Г.М. Димитров обслужва райони от четири столични  квартала: „Мусагеница“, „Дианабад“, „Дървеница“ и „Студентски град“. За всеки от тях могат да се кажат много неща но общото би било, че те са сред тези, към които винаги се е проявявало голям интерес както за закупуване, така и за наемане на имоти. Човекопотокът в час пик е над 25 000 пътника и с право може да се каже, че тази станция на метрото е една от най-натоварените. Наблизо са институти и университети, както и големи офис и административни сгради.
Метростанцията е огромно облекчение за студентите, пътуващи от други квартали до намиращите се в района университети. Но тя е улеснение и за живущите наоколо, за които придвижването  до различни части на столицата вече става бързо и без риск от попадане в задръствания.  Както на много места, така и в тук метрото промени навиците на столичани и стана предпочитаният начин за придвижване. Пазарът на имоти, също реагира адекватно, като увеличеното търсене доведе до отличаване на цените за апартаменти в София Г.М. Димитров от средните за района, като ги качи на малко по-високи нива. В много квартали предприемачите успяват да реагират на повишеното търсене с реализирането на нови проекти, но не навсякъде това е възможно. Когато терените, подходящи за ново строителство не са достатъчно, и предлагането изостава.

Предлаганите за продажба апартаменти в София Г.М. Димитров се реализират бързо

Офертите за продажба на апартаменти в близост до метростанция „Г. М. Димитров“ не са много и поради повишеното търсене времето, необходимо за сключване на сделка в района е изключително кратко. Клиентите бързо вземат решение след направен оглед. Апартамент в София Г.М. Димитров е по-вероятно да се намери в района на Дианабад, а средната за него цена е 654 евро/кв.м.
Всички най-добри предложения за апартаменти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/апартаменти_в_софия/
ТОП Имоти

Цена
от 28 341 €

Цена
от 62 331 €

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 45 408 €
до 175 504 €

Свободни апартаменти: 6

Цена
от 125 152 €
до 159 432 €
Цена
38 500 €
Град: Варна
Цена
109 990 €
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт