+359 899 700 900
info@buldom.bg
Търсене на имот
Покупка на апартаменти Борово без посредник

Апартаменти Борово без посредникИзбор на апартаменти Борово без посредник

 
Извечният въпрос на потенциалните купувачи: да купят апартамент готов за живеене или с необходимост от довършителни работи/ремонт? В европейските страни този въпрос не съществува, т.к. строителите издават жилищата в готов за настаняване вид – така е по закон. В България строителният бизнес стои по друг начин. Тук новите апартаменти се продават без довършителни работи (т.нар. по БДС) и в много редки случаи (около 5%) на степен готовност „до ключ“. Когато планирате покупка на апартаменти Борово без посредник и избирате имот директно от строител, проверете как стои този въпрос в конкретно избраната фирма. Някои, например, предлагат цялостно завършване на жилището с материали по избор на клиента, срещу допълнително заплащане.
 

Ексклузивен договор за апартаменти Борово без посредник

 
Уместно ли е това понятие, при положение, че се търси продажба без посредник? Това  е един от начините, благодарение на който можем да разчитаме на бърза продажба. Според този договор продавачът няма право да работи с други агенции, които да предлагат имота му. От своя страна, агенцията, с която сключите ексклузивен договор, ще има задължението да рекламира мащабно вашия апартамент и да прилага всички усилия за намиране на потенциални клиенти. На имоти, за които има сключен ексклузивен договор, се обръща значително повече внимание и се отделят много повече ресурси, отбелязват специалисти.
 

Подготовка на апартамент Борово без посредник

 
Чистотата е важен компонент от процеса на подготовка на апартамент за продажба. Необходимо е да извършите следните неща, които със сигурност ще направят добро впечатление на вашите клиенти: измийте прозорците, полилеите и крушките, почистете и измийте подовите настилки, избършете прахта – не забравяйте, че светлината дава усещане за повече пространство. Дори малкото жилище може да светне след тези несложни трикове. При продажба на апартаменти в София Борово без посредник ще трябва да се постараете малко повече, за да създадете правилно впечатление пред потенциалните клиенти.
 

Продажба на апартамент Борово без посредник: заслужава ли си?

 
В сравнение с професионалист недвижими имоти, колкото и да се опитвате, не може да постигнете резултатите, които той успява да реализира в рамките само на няколко часа. Дали си струва да си губите времето и да си хабите нервите с дейност, от която нищо не разбирате или нямате свободно време? Много често собствениците започват да продават апартаментите си в Борово самостоятелно, но впоследствие се принуждават да се обърнат към водещи специалисти. Все пак, пазарът на недвижими имоти не е за всеки, макар че някои мислят посредниците за излишно звено между продавача и купувача. Ако това беше истина, днес нямаше да има стотици агенции за недвижими имоти само на територията на София. Искате да продадете или купите апартаменти Борово без посредник? Порталът за недвижими имоти www.domaza.bg/апартаменти_борово_без_посредник/ е на ваше разположение! Лесно, бързо и удобно! Хиляди имоти от България на едно място!
 
ТОП Имоти

Цена
от 73 816 €

Свободни апартаменти: 6

Цена
от 44 231 €
до 69 741 €

Цена
от 64 984 €
Град: Балчик

Свободни апартаменти: 36

Цена
от 230 000 €
до 540 000 €

Цена
от 62 331 €
Град: Равда

Свободни апартаменти: 4

Цена
от 46 134 €
до 180 102 €
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт